L'escola

Estudi 67 és un espai pedagògic on s'estudien diferents estils i tècniques de dansa: clàssic, jazz, contemporàni, funky, hip-hop, popping, locking, hype, new-style, ...

El centre està obert a diferents tipus d'alumnat depenent de l'edat i llurs objectius; el seu equip pedagògic fa un seguiment constant i personalitzat de cada alumne ja que sentir el plaer del moviment és possible a totes les edats.

Als infants els ensenyarem a comunicar-se entre ells, amb la música i el cos a travès de l'espai, i a nivell individual els ajudem a desenvolupar la pròpia creativitat.

Als adolescents que necessiten activitat, nosaltres els podem ajudar a canalitzar la seva energia fent-los gaudir de les diferents formes de la dansa.

Als adults els oferim una forma de lleure al mateix temps que els ensenyem a mantenir i controlar el cos i els donem els coneixements necessaris per poder gaudir dels espectacles de dansa.

Estudi 67 és una iniciativa del Centre d'Educació Física Fina Capdevila per tal d'especialitzar-se en el camp de la dansa, compartint aixi les instal·lacions.ADREÇA:

C/Eduard Rifà, 67
Polígon Industrial 'El Verdaguer'
08560 - Manlleu
Tel. 938506430
© 2012 Copyright Estudi 67 | Tots els drets reservats

www.estudi67.com